Skip to main content

Over ons

Hoe het begon

In 2017 maakte Danny van Eijl zijn grote droom waar; de start van een eigen interieurbouwbedrijf. De wens van een eigen onderneming én de passie voor het maken van kwalitatief en mooi interieur kwamen hierin prachtig samen. Met de waardevolle hulp van familie, collega’s en zakelijke partners bouwde Danny het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming. Inmiddels staat een fantastisch team van vakmensen en een mooi machinepark. Iets om trots op te zijn!

Onze missie

Bij Passend Interieur geloven we dat een goed ontworpen interieur veel meer is dan alleen stijl en esthetiek. Het maakt de dagelijkse momenten in je leven meer bijzonder. Denk aan de op maat gemaakte eettafel met genoeg ruimte voor je hele gezin, de bar in de personeelskantine waar de creativiteit ontstaat buiten de agenda, de keuken met genoeg plek voor iedereen die helpt bij het bereiden van die bijzondere maaltijd, de vitrinekast in het museum die het waardevolle item nog mooier tot zijn recht laat komen…

Ons doel is jouw dagelijkse momenten meer bijzonder maken en oplossingen creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. We nodigen je van harte uit om hierover in contact te komen!